If you allow laptops in the classroom without a plan for how you’ll use them, you can potentially invite disaster (Samson, 2010)

Wilfred Rubens spreekt me vandaag heel erg aan in zijn Blog. In de bijgevoegde presentatie noemt Rubens redenen voor gebruik van laptops in het onderwijs, waarvan volgens CBS 80% van de Nederlandse huishouden er een in huis heeft, hij noemt ook toegepaste leeractiviteiten en valkuilen. schoolvisie.jpg

Via Perry J. Samson, kom ik op de digitale beursvloer van EDUCAUSE 2015 terecht, waar je over de top20 E-didactische hoogstandjes kunt lezen. Waar ga jij in 2016 mee aan de slag?

Voor mijn paper dat ik schrijf voor MLI/LA3 komt dit onderwerp uitgebreid terug, hiervoor bestudeer ik een implementatieproject voor E-learning, als uitkomst worden specialisten E-learning in deze vooruitstrevende schoolorganisatie uitgerold. Hiervoor ben ik op zeer korte termijn op zoek naar een referentie project in een Nederlands ROC die een soortgelijk project kennen en die mij voor mijn studie inzicht kunnen geven in de implementatieprocessen.  Kun jij mij hierbij HELPEN???

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s